diumenge, 5 de setembre del 2010

Excursió a Formentera amb el BLOC

El Bloc de Dénia ha organitzat una excursió pel diumenge 19 de setembre a FORMENTERA. L’Eixida serà a les 08:00h, i després de passar el dia a Formentera, arribarem a Dénia a les 23:00h. Una volta a Formentera podeu anar on vullgueu, de turisme, a la platja, a fer senderisme, etc. Aquí vos deixem dos webs sobre Formentera per si trobeu alguna cosa interessant per visitar: www.formentera.es, o bé,www.balearsculturaltour.es

Si voleu podem reservar-vos taula pel dinar al restaurant “Pa i vi” a San Josep de Formentera. El preu del menú és de 20 € i consta de entrades, amanida pallessa,paella formenterenca, beguda i postre. Si preferiu, també podeu portar-se el menjar de casa o anar a qualsevol bar a dinar.

Per moure’s per l’illa pots llogar bicicletes, o bé, portar la teua. Per portar la bicicleta cal que ens avises quan faces la reserva, d’esta manera portar-la eixirà gratis.

Esperem que t’agrade la iniciativa, i vingues a passar el dia amb molt bona companyia!

El preu del viatge és de 50€. Les reserves s’han de realitzar abans del 15 de setembre, a blocdenia.secretariat@gmail.com o al telèfon 629952289 (Paula).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada