divendres, 3 de setembre del 2010

Bloc Benitatxell. Assemblea per escollir el nostre cap de llista.


El proper dissabte 18 de setembre de 2010 celebrarem l'assemblea per tal d'escollir el nostre cap de llista, candidat a les eleccions municipals de maig del 2011, i al mateix temps establir les línies generals de la nostra campanya electoral.


Sense cap dubte el Bloc ha sigut la sensació d'esta legislatura, marcada per la mediocritat, els interessos personals i la ineficàcia del Govern del PP més 5 cinc trànsfugues. Volem tornar el prestigi a la classe política del Nostre Poble i encetar un procés de normalització de la vida política i institucional al Poble Nou de Benitatxell.


El treball del nostre Grup Municipal, la seua constància, serietat i bon fer, de segur ens donaran uns bons resultats electorals. Per tot açò demanem als nostres simpatizants i militants que la propera assemblea siga el punt de partida per donar-li la volta a les situacions viscudes. Treballar en benefici dels pobleros/es “Siga quin siga el seu origen”


Escoltar, governar, ser respectuós amb els adversaris polítics i deixar l'arrogància al calaix dels errors. Som diferents i volem una oportunitat per demostrar-ho, a la gent de dretes, a la d'esquerres i a tots els veïns i veïnes del Poble Nou de Benitatxell independentment la seua ideologia política. Per això us demanem col·laboració, opinió i suport.


Estem molt il·lusionats, per açò volem ser la teua veu a l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell


EL DIA 18 DE SETEMBRE , US ESPEREM

Manolo Segarra

Secretari Local del Bloc al Poble Nou de Benitatxell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada