divendres, 1 d’octubre del 2010

El BLOC de la Marina present a la manifestació d’Alacant



















El BLOC va secundar la vaga general convocada en tot l'estat i va estar present en les manifestacions que es celebraren en les tres capitals valencianes. A les tres capitals valencianes, València, Castelló i Alacant, el BLOC junt als companys d’ Iniciativa i Els Verds-Esquerra ecologista, portaren la pancarta de la coalició compromís al llarg de la manifestació.

Militants i simpatitzants del BLOC de la Marina Alta, acudiren a la manifestació d’Alacant, on cap destacar la presència de Xavi Tro, regidor del Bloc a Benissa, i la de Dimas Montiel, candidat autonòmic del Bloc per les comarques d’Alacant. El Bloc de la Marina es va organitzar i mobilitzar per donar major difusió a la vaga, i facilitar la participació a la manifestació a Alacant. Encapçalant la pancarta de Compromís hi havien personalitats descades de la política com la diputada Mireia Mollà o l’alcaldable del Bloc a l’ajuntament d’Alacant, Tomás Mestre.

Segons Dimas Montiel, “Estem ací, recolzant no únicament als treballadors i treballadores, sinó a tots els valencians i valencianes perquè estem convençuts que esta reforma laboral, pla d’ajust i la modificació del sistema de pensions, no son la solució a la situació econòmica que estem patint.” i continuà explicant que, “amb el treball que s’està realitzant des de Bloc-Compromís, tant a les Corts com als ajuntaments, fa que siguem un referen polític per a tots aquells que veuen en nosaltres un partit que treballa per millorar la situació dels treballadors i per regenerar l’economia valenciana”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada