dimarts, 25 de gener del 2011

INAUGURACIÓ I PORTES OBERTES DE LA NOVA SEU DE RÀDIO PEGO



La regidora de Mitjans de comunicació, la valencianista Marian Tamarit, anuncia la inauguració oficial dels nous estudis de Ràdio Pego que tindrà lloc el dia 5 de Febrer a les 12:00h.

La ubicació i accessibilitat dels nous estudis de l'emissora municipal representen un pas més enllà respecte a la comunicació entre els ciutadans. Més que mai la ràdio esta oberta al carrer i no sols en sentit figurat, ja que des de la plaça del Mercat es pot entreveure la realització de les emissions amb una proximitat quotidiana per a tothom.

La directora de Ràdio Pego, Sara Garcia.,convida a col·laborar i participar a tota la societat pegolina, en la inauguració de la nova seu de Ràdio Pego. A més a més recorda que per aquest dia 5 de febrer està organitzant-se una programació especial, marcada per la jornada de portes ofertes que tindrà lloc de 10:00h del matí a 19:00h de la vesprada.

Ràdio Pego ha fet una foto col·lectiva, en la que participen tant col·laboradors, associacions del poble així com l’equip tècnic de l’ emissora; els quals il·lustren el cartell anunciador de la inauguració de la ràdio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada