dijous, 29 d’abril del 2010

DÀMARIS SOLER I DIMAS MONTIEL PROTAGONISTES ALS ACTES DEL 25 D’ABRIL DEL BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ


El BLOC ha celebrat la data del 25 d'Abril amb un acte públic a Mutxamel. Amb la música de la dolçaina i el tabalet, paradetes i demostracions de joc de Pilota Valenciana, el partit nacionalista ha compartit una jornada festiva amb veïns i veïnes de tot l'Alacantí. Enguany, l'Executiva Nacional del BLOC ha entrega el premi 25 d'Abril a la Unió de Periodistes Valencians, per una banda, pels seu 30 aniversari i per altra, per la valentia que ha mostrar l'entitat front a la censura i persecució que han patit per part de les institucions dirigides pel PP a València. El president de la Unió, Ximo Clemente, ha estat l'encarregat d'arreplegar el guardó i ha agraït el reconeixement del BLOC, al mateix temps que ha denunciat la manca de transparència de la Generalitat i d'altres institucions on mana el PP.
El periodista Pere Miquel, ha estat l'encarregat de llegir el currículum de l'associació, i ha destacat les tres dècades de lluita per la llibertat d'expressió i la independència dels periodistes del País Valencià. Enric Morera en el seu discurs, ha bromejat de la falta de transparència de RTVV i ha dit, en referència al 25 d'Abril que si hui tornara a repetir-se una Batalla d'Almansa "on es tornaren a estar en joc les nostres llibertats, Canal 9 seria la única televisió que no estaria present". Morera ha criticat el desgovern de Camps i ha recordat que el millor aliat que té, hui per hui, "és Zapatero i les seues polítiques de marginació del nostre poble". El líder valencianista ha remarcat que el BLOC, mitjançant la Coalició Compromís, és l'aposta més decidida per fer un canvi de política i de govern al País Valencià perquè esta coalició "té vocació de govern i de canviar les coses".

Morera ha ironitzat també que per culpa de PP i PSOE als darrers 30 anys, "hui per a vindre fins Mutxamel ens ha costat 13 euros de peatge d'una carretera que és nostra".
Per altre costat, després del dinar el BLOC de l’Alacantí va a lliurar els premis Compromís 2010 i que enguany han recaigut en el Club de Pilota de Sant Vicent del Raspeig, el So de Mutxamel i l’associació cultural Alicante Vivo.
La Marina Alta estigué ben representada a l'acte, militants de Dénia, Llíber, Xaló, Pedreguer i Ondara estigueren presents a Mutxamel. A més, l'entrega de premis estigué presentada i dirigida per l'Ondarera Dàmaris Soler, actual secretària d'Organització del Bloc Jove de la Marina Alta. I Dimas Montiel, candidat del BLOC per Alacant i número dos de la Coalició Compromís per a la mateixa demarcació, va ser un dels encarregat del tancament de l'acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada