divendres, 27 d’agost del 2010

El Regidor del BLOC, Àngel Sendra, comunica que estan finalitzant les obres per tal d'inaugurar la nova seu de Serveis Socials de Pego.


Amb l'obra del taller ocupacional es culminarà la nova casa de Serveis Socials a Pego. El regidor del BLOC NACIONALISTE VALENCIÀ Àngel Sendra, comunica que ja estan finalitzant les obres per tal d'inaugurar la nova seu de Serveis Socials.

Aquesta és una aposta que el equip de Govern va posar en marxa per tal de donar un millor servei al poble de Pego, ja que s'integraran en un mateix edifici el taller ocupacional i els serveis socials, amb tots els seus tècnics que formen part de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúvia i Les Valls, i que actualment es troben separats en dos edificis.

Les obres que s'han realitzat en la nova seu, popularment anomenada Casa de Roman, han estat completament finançades en varies partides diferenciades, tant pel govern – mitjançant el PlanE– com per la Conselleria –per la part que correspon a les inversions fetes en serveis socials–, la qual cosa indica que l'ajuntament tant sols ha invertit en la infraestructura, intentant al mateix temps, conservar el patrimoni artístic constructiu en el centre del poble i mantindre la proximitat a les persones usuàries dels serveis.

Així, el regidor del Bloc Àngel Sendra, espera el proper octubre-novembre obrir les portes del centre per tal d’oferir:


1. Les distintes prestacions i serveis que els Serveis Socials municipals gestionen i tramiten (ajudes d'emergència, ajudes a dones amb càrregues, ajudes a la infància, beques de menjador...)
2. El desenvolupament dels distints programes i actuacions per la inclusió social de tots els col·lectius que presenten, per distints motius, factors de risc d'exclusió: discapacitats, immigrants, drogodependents, sense llar, majors dependents...)
3. La col·laboració amb entitats sense ànim de lucre del poble per a optimitzar els recursos i actuar de manera coordinada.

I amb tot el personal tècnic al seu abast: treballador/a i educador/a social, psicòleg SEAFI, UPC, Logopèdia, Violència de gènere, Immigració, Dependència, Taller Ocupacional i el Servei d'Ajuda Domiciliària.

Així, el regidor del Bloc Àngel Sendra, manifesta que en uns moments especialment difícils economicament està orgullós de poder inaugurar aquesta nova casa de Serveis Socials per millorar als més desfavorits. Un pas més pel benestar de tots i totes les persones.


Àngel Sendra
Regidor del Bloc de Pego.
President Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúvia i Les Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada