dimecres, 19 de maig de 2010

EL CIBE-BLOC DEMANA REBAIXAR EL SOU ALS REGIDORS DE BENISSA


El regidor Xavi Tro insisteix en la difícil situació econòmica i proposa que la reducció sigui d'un 10%

Tot i considerar injustes les mesures anunciades pel president del govern espanyol per reduir el dèficit de l'Estat, la coalició CIBE-Bloc de Benissa explica que ara és el moment per reprendre i aplicar la proposta que el passat mes de febrer va realitzar la seva grup, amb l'objectiu de contribuir a millorar la situació econòmica de l'ajuntament.
Una proposta que implica rebaixar en un 10%, el doble de la rebaixa que s'aplicarà als funcionaris segons les mesures estatals, el sou de tots els regidors de la corporació municipal i el personal de confiança.

Una iniciativa que la coalició ja va plantejar en una comissió informativa d'hisenda i que es va presentar com a esmena als pressupostos municipals del present exercici, i rebutjada amb els vots en contra del Partit Popular i el PSD, i l'abstenció del grup municipal socialista.

Des del CIBE-Bloc, el portaveu nacionalista, Xavi Tro, insisteix que al seu grup els preocupa la situació econòmica de l'ajuntament de Benissa, i apunta que amb aquesta mesura es podria ajudar a complir amb els compromisos adquirits amb diferents associacions, entitats i empreses de la localitat, millorant la liquiditat de la hisenda municipal.
A més, apunta Tro, a poc més d'un mes de l'entrada en vigor de la mesura estatal, prevista per al proper mes de juliol, i que implica la reducció dels salaris del personal públic, aquesta iniciativa és una forma també de solidaritzar-se amb els treballadors de l'ajuntament benisser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada