dimarts, 3 de novembre del 2009

EL BLOC DE PEGO, L’ATZUVIA I LES VALLS COMUNICA:



EL BLOC DE PEGO, L’ATZUVIA I LES VALLS COMUNICA:


El Bloc de Pego demanarà als seus socis de Govern la baixada del 20% dels sous del tots els regidors/res alliberats/des per l’Ajuntament en la pròxima reunió del Tripartit que convocaran a l’efecte.

El arguments per demanar la reducció dels sous són els següents:

Primer: El Bloc sempre s’ha caracteritzat per ser un partit honest i generós que pensa que en la política s’ha d’estar per convicció i no per interès econòmic o personal , com ho han demostrat tots els regidors i regidores que han passat per l’Ajuntament de Pego en diferents èpoques i actualment ho demostren el Regidor Àngel Sendra i Piera que ha renunciat a un sou, cobrant sols per assistències o la Regidora Marian Tamarit que sols entrar a formar part de la corporació municipal va reduir el seu sou en un 25%.


Segon: Amb aquesta mesura pretenen solidaritzar-nos amb les persones que per culpa de la situació econòmica estan passant-t’ho mal per veure mermats els seus ingressos per la reducció de la seua jornada de treball o per estar subjectes o un expedient de reducció de feina ( ERE) o simplement s’ha quedat sense feina perquè l’han acomiadat del seu lloc de treball.

Tercer: Des del Bloc ens preocupa la situació econòmica de l’Ajuntament de Pego i pensem que esta mesura ajudarà a que és puguen complir els compromisos adquirits amb les diferents entitats i empreses del poble i millorar la liquidesa de l’Ajuntament.



Per tots estos motius i perquè creguem que els polítics han de ser el referent i model de la política que defenen, i estos moments econòmics la política es d’austeritat per tant els regidors han de predicar amb l’exemple i baixar-se els seus sous per ser el model d’allò que defensen.

1 comentari:

  1. Molt bé, companys, que la gent veja que tots no són iguals, per molt que els mitjans de comunicació s'empenyen en mostrar que només hi ha dos partits, en som més, millors i més honrats

    ResponElimina