dijous, 18 de juny del 2009

Resultats comarcals de les europees

Deixem, amb retard, una comparativa dels resultats del 7 de juny:



Ens agradaria molt que en la secció de comentaris deixàreu les vostres impressions, suggeriments, crítiques (a poder ser constructives), etc.

5 comentaris:

  1. Hem sembla que la coalició per Europa no rulla en la marina,deuríem de valorar els resultats i decidir si tornem a fer la coalició dintre de 4 anys o no. personalment crec que a la gent aquesta coalició no li a acabat d’agradar. per lo menos en el meu poble (rafol) hem pujat 5 vots. jeje hem ric per no plorar

    ResponElimina
  2. LES ELECCIONS EUROPEES SON UNA MOSTRA MES DEL BIPARTIDISME I BIPOLARITZACIO DE LA POLITICA O TAMBE EL PIGMALIONISME ( BLANC - NEGRE , EL GRIS NO EXISTEIX ) . PERSONALMENT PENSE QUE EL NOSTRE ESFORÇ DEU CENTRAR-SE AMB EL 2010 , DIC 2010 PER TRACTAR LA NOSTRA ESTRATEGIA DE CARA ALS COMICIS DE 2011 . DINAMITZAR ELS COL.LECTIUS , IMPLANTARSE A TOT EL PAIS ABANS DE PENSAR QUE PODEM SER DECISIUS A UNES AUTONOMIQUES , GENERALS O EUROPEES .

    ResponElimina
  3. No han estat uns bons resultats, és evident. I jo n'assumisc la part de responsabilitat que em toca. Però demane reciprocitat. S'ha de fer autocrítica, on no s'ha treballat bé s'ha baixat, on s'ha treballat bé s'ha pujat.
    I en el conjunt del país hem pujat en molts més llocs dels que hem baixat. Cert que algunes davalldes, per la deimensió arrosseguen la mitja en al caiguda.
    El partit pren decissions, no se li oculta a ningú que a mi el Compromís m'incomodava. A la meua comarca també, i vam fer més actes el 2007 que el 2003.
    Amb tot, em de ser molt respectuosos, hi ha part de l'electorat que podia no compartir la coalició, la nostra obligació era explicar-la. Aparentment no hem tingut éxit, ho ens expliquem malament, o el que es pitjor, no ho expliquem.
    La campanya ha tingut un perfil molt baix pel que fa a implicació. I no parle d'esta comarca, on se m'ha tractat molt bé com candidat i on els actes organitzats han funcionat. Parle en general.
    Si la nostra gento no s'ho creu, l'electorat menys.
    A continuar treballant per al 2011

    ResponElimina
  4. A Calp no vam treballar res això per començar... jo estava d'examens i un altre company també. A les general vam ser els del Bloc Jove els que ferem campanya, el col.lectiu del Bloc res de res, si els últims dies. I està vegada s'hauran limitat a pegar cartells i s'ha acabat.

    El col.lectiu a Calp no funciona com deuria, o eixa és la meua impressió. Tots fem el que podem la veritat.

    El que no entenc és que no teniem cap interventor ni cap persona del Bloc al col.legi electoral. Proposaré que abans de cada eleccions es celebre una reunió per planificar aquests temes excusivament, no potser que passem tan olímpicament de les generals o les europees.

    Per cert sé que alçara ampolles.. però perquè no engeguem una campanya de caracter comarcal amb cartells en valencià, angles i castellà???

    A seguir treballant, les municipals i autonòmiques són les nostres.

    Salutacions des de Calp. Joan T.

    ResponElimina