dimecres, 3 de juny del 2009

Luis Serna i l'apartament

[article aparegut en alguns mitjans de comunicació]

Alguns regidors socialistes opinen que en política, tot és vàlid per tornar a la poltrona. I això és lamentable. Els falsos informes, al.legacions firmades per persones mortes, intoxicacions periodístiques, insults, mentides, etc. comencen a ser ja pràctiques molt freqüents en alguns polítics, però resulta que, almenys els del Bloc, ens neguem, i ens negarem sempre a participar d’aquestes actituds infectes.

Fa uns mesos pensàvem que el lamentable espectacle de Luis Serna negant-se a que Calp oficialitzara el seu autèntic nom, no es tornaria a repetir. Pensàvem que el Partit Socialista de Calp faria recapacitar als seus portaveus conscients que el “no per el no” no condueix a cap lloc. Però no, ens vam enganyar, tot continua igual: Les mentides i la hipocresia van que volen. I per a mostra, un exemple:

Es despenjava l’altre dia el sr. Serna amb acusacions sobre l’assumpte del pis que la regidora Linda Townsend té llogat a l’ajuntament des de fa uns tres anys. Una situació irregular de la que Luis Serna era perfectament coneixedor, no només com alcalde, també com a professional del ram de la medecina. Però paradoxalment, quan podia, no va fer res per solucionar-ho, més bé al contrari. Com era habitual en ell, ho va embolicar encara més: Va ordenar que no pagaren... però que no li tornaren la clau a la propietària!!! És a dir: va decidir mantenir el pis, però sense pagar-lo. Esperpèntic, veritat? Ara, l’alcalde Ximo Tur es troba amb la mateixa situació amb la que es va trobar el sr. Serna en el seu dia, i què fa? Doncs el que es deuria d’haver fet fa molt de temps: solucionar-ho definitivament: Ha trencat amb aquell acord i ha manat tornar les claus i que no es pague ni un euro del lloguer. Perfecte, no?

Potser això només siga una anècdota, però és evident que descriu perfectament les diferents maneres de gestionar un ajuntament. I a la fi, això és el què ens importa a nosaltres, els que som del Bloc i els que no ho són, però que ens uneixen les ganes de treballar per les coses ben fetes.
El PSOE s’escandalitza per haver trencat el pacte, en canvi ells solets, explicaven fa poc les causes de la moció de censura a la ciutadania, quan afirmaven que el Bloc no els deixava desenvolupar el SEU programa electoral. El seu? I el nostre? El Bloc també té un compromís amb els qui ens han votat, i el pacte amb el Psoe ens impossibilitava complir-lo. S’obliden que en un pacte, cal respectar també el programa dels altres. Ara, almenys podem complir amb els votants. I així ho estem fent.

Sr. Luis Serna, s’equivoca molt quan afirma que els qui van votar a Ximo Tur no li perdonaran que vosté ara ja no siga alcalde. Una pèssima interpretació, ja que si l’haguérem preferit a vosté, sr. Serna, l’haguérem votat, no creu? I comprovada la seua forma de treballar, tinga clar que no el votarem mai.


Xavi Ivars. Secrt. Local del Bloc de Calp.

1 comentari:

  1. AMICS CALPINS-ES , DEGUEU RECORDAR CADA MINUT , CADA ESTONETA QUE PARLEU DE POLITICA LOCAL , QUI ERA LA VIOLETA .

    - LLUITADORA CONTRA LA NOSTRA LLENGUA AL GABRIEL MIRO
    - ESCLAT DE L'URBANISME ESPECULATIU I FEROTGE .
    - CARRERS AMB NOMS DE COSES DE FRANCO .
    - LES SALINES ( AY! MAREEEEEEEEEEEEE ) .

    ResponElimina