dimecres, 2 de febrer del 2011

Josep Crespo i Jaume Martínez opten a encapçalar la llista del Bloc de Dénia


El Bloc de Dénia, a través de la comissió de llistes creada expressament per a aquesta ocasió, ha convocat una assemblea de militants per al pròxim 7 de febrer en la qual es procedirà a votar un candidat per a encapçalar la llista a les eleccions municipals del pròxim 22 de maig. Els militants locals, Josep Crespo i Jaume Martínez, són els dos candidats que opten a representar la formació local en els pròxims comicis i tindran fins el dia de la votació per convéncer els seus votants.

En paraules de Kepa García de Latorre, membre de la comissió que regeix el procés: “els dos són candidats que representen els valors polítics del BLOC: seny, responsabilitat i honradesa.”. L’objectiu d’aquest procés és desbancar-se de la baralla electoral que tenen altres partits. Així ho ha explicat el portaveu de la comissió: “des del BLOC encetem un procés democràtic i assembleari, des de baix cap a dalt, que ha de culminar en un partit més fort, per continuar exigint consens i solucions. Nosaltres volem buscar solucions a la situació de crisi que patim, especialment la manca de treball i l’esgotament del model productiu.”

Els dos candidats, Josep Crespo i Jaume Martínez, tots dos amb menys de trenta-cinc anys, representen aquesta manera diferent de fer política. “El BLOC és l’únic partit capaç de gestionar la diversitat social de la Dénia actual. Creiem en la interculturalitat de la nostra ciutat perquè hi formem part i som capaços d’arribar a acords amb altres grups per defendre el nostre patrimoni natural, cultural o històric, per ser cada vegada un destí turístic més atractiu i innovador i per exigir les infraestructures que se’ns deuen, com ara la línia Gandia-Oliva-Dénia”. Respecte al tema del tren, Garcia de la Torre opina que ací és on el Bloc es diferencia de la resta de partits que “ara reivindiquen el tren –perquè els interessa electoralment- i fa poc governaven aquí, a València i Madrid simultàniament i no el van portar”.

Així, la proclamació del candidat tindrà lloc en acabar el recompte de vots, i des d’eixe moment el BLOC treballarà per fer una candidatura il·lusionant, plena de propostes i idees i conscient de quins són els problemes que més urgeixen actualment: crear les condicions per eixir de la crisi reforçats, amb un model de ciutat més humà i unes bases productives econòmica i ambientalment sostenibles.

L’assemblea i la votació tindran lloc el dilluns, 7 de febrer, a les 20’30 hores en la seu local del Bloc (carrer Baptiste Mateo).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada