dimarts, 8 de febrer del 2011

Josep Crespo encapçalarà la llista per a les eleccions municipals


Josep Crespo serà el candidat a l’alcaldia de Dénia pel Bloc Nacionalista Valencià. Un total de 26 militants dels 42 que han anat a votar esta nit a la seu del Bloc de Dénia han triat l’actual secretari local i portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, front als 14 que han votat l’altre candidat, Jaume Martínez. Un vot s’ha declarat nul i s’ha produït una abstenció.

És la primera vegada que aquest col·lectiu enceta un procés de primàries i per tant hui ha sigut un dia històric per al Bloc de Dénia. L’assemblea local del Bloc de Dénia ha començat a les 20’30 hores de hui dilluns, 7 de febrer, amb un únic punt del dia: la tria d’un candidat per a les eleccions municipals del pròxim 22 de maig. Els dos candidats han tingut l’oportunitat de defensar la seua candidatura davant la militància i ho han fet amb dos breus discursos de presentació.


Seguidament s’ha produït la votació i el posterior recompte, on L’actual secretari local, regidor i portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Dénia ha explicat la seua satisfacció pel resultat i confia en el suport de tota la militància per a dur endavant el seu projecte. “Si abans ja pensava que un bon equip és important per a portar a terme el meu projecte, ara estic convençut de què amb el suport d’una gran majoria dels militants podré fer-ho realitat”, ha assegurat Crespo. L’actual secretari local ha fet una molt bona valoració de l’assistència a l’assemblea de hui i ha expressat el seu desig per a començar a treballar amb moltes ganes.


En el seu discurs, Josep Crespo, ha fet un repàs a la seua vida política i personal i ha destacat el seu lligam al Bloc i al nacionalisme des de ben menut. Crespo ha recordat amb melangia els seus primers Aplecs al Castell o la seua admiració pels històrics nacionalistes de Dénia, així com l’experiència de ser alumne del mateix Pau Reig, l’anterior candidat del Bloc. L’aspirant a l’alcaldia ha explicat que va tornar a Dénia fa quatre anys després de 10 anys a Canàries per realitzar els seus estudis i que des de llavors s’ha endinsat de ple en la política local. En paraules del candidat: “durant aquest temps he aprés molt i he agafat una experiència que em serà necessària per a portar avant aquesta croada”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada