dijous, 13 de maig del 2010

JOSEP CRESPO FERRER NOU SECRETARI LOCAL DEL BLOC DE DÉNIA

Font:Canfali Marina Alta

L'assemblea del BLOC de Dénia ha triat per unanimitat a Josep Crespo Ferrer com a secretari local del col.lectiu. Amb l'elecció del nou secretari, s'obre el procés de renovació de càrrecs, que en un termini de quinze dies es consolidarà amb la constitució del nou Secretariat Local.

Des del col.lectiu local del partit s'ha remarcat que l'elecció de Josep Crespo, que substitueix en el càrrec a Pepa Ribes, simbolitza l'inici per part del BLOC de Dénia del procés preparatori per a les pròximes eleccions locals i autonòmiques, que se celebraran al maig de 2011.


Font: las provincias

L'assemblea local del Bloc va triar per unanimitat a Josep Crespo Ferrer, de 32 anys, com a nou secretari local del col.lectiu de Dénia, després de la dimissió de la seva antecessora i regidora del Bloc en el Consistori dianense, Pepa Ribes.

Amb aquesta elecció el Bloc inicia el procés de renovació de càrrecs que 15 dies, es consolidarà amb la constitució del nou Secretariat Local. A més es simbolitza el procés preparatori per a les eleccions locals i autonòmiques de maig de 2011.

Crespo representa la finalització d'un llarg procés de renovació interna que pretén, segons va dir, «comptar amb tots i fer del Bloc un partit modern, amb propostes concretes, sense hipoteques externes i que cregui en les possibilitats que per al futur de Dénia tenen el diàleg i la participació ciutadana en decisions capitals, i sobretot, poder comptar amb un partit robust, sense fractures i de provada honestedat ».


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada