divendres, 21 de maig del 2010

EL BLOC DE PEGO PRESENTA 4 CANDIDATS PER A TRIAR EL PROPER CAP DE LLISTA PER A LES ELECCIONS LOCALS DE PEGO DEL 2011

El dijous 20 de maig es va celebrar assemblea ordinària del col·lectiu del Bloc de Pego, on es va aprovar per unanimitat la proposta de presentar 4 candidats per a triar entre tots i totes la persona que encapçalarà la llista del Bloc de Pego per a les properes eleccions.

Les persones presentades son: Àngel Sendra, Conxa del Ruste, Joan Folqués i Karen Lynch.

L’assemblea extraordinària per a l’elecció del candidat o candidata serà el pròxim 10 de Juny.

Pego 21 de maig de 2010


Font: Ràdio Pego

El Bloc de Pego presentava el passat 20 de maig quatre candidatures per a triar el proper o la propera cap de llista per a les esmentades eleccions municipals. Dijous passat el Bloc celebrava assemblea ordinària, una assemblea que aprovava, per unanimitat, la proposta de presentar 4 candidatures de les que eixirà escollida la persona que encapçalarà la llista del Bloc de Pego per a les properes eleccions.

Les quatre candidatures presentades són paritàries, és a dir, trobem a dos homes: Àngel Sendra, actual portaveu del Bloc al consistori pegolí i Joan Folqués, president del Pego CF i a dos dones, Conxa del Ruste, secretària local de la formació i Karen Lynch, de moment la menys pública del conjunt presentat. Cadascun d’ells i elles disposen de 20 dies per a convèncer els militants de la formació nacionalista perquè els escullen com a líders per al que resta d’any. I és que l’assemblea extraordinària per a l’elecció del candidat o candidata tindrà lloc el proper dijous, 10 de juny.

La formació nacionalista des de fa temps que va optar per les noves tecnologies per a connectar amb un ventall ampli de públic, és per això que no és d’estranyar que a més de la seua pàgina web, el Bloc de Pego tinga un perfil a la xarxa social facebook. En aquest lloc del ciberespai la gent pot apostar pel seu candidat o la seua candidata i és que la formació nacionalista ha penjat la pregunta: “Qui t'agradaria que encapçalara la llista electoral del Bloc de Pego a les eleccions de l'any que ve?” I tot seguit et posa les quatre opcions:
“option 1: Àngel Sendra
option 2: Conxa del Ruste
option 3: Joan Folqués
option 4: Karen Lynch”

2 comentaris: