dimarts, 24 de novembre de 2009

Concentració ciutadana a Oliva per reivindicar el Tren Gandia-Oliva-Marina Alta


Benvolguts companys de partit:

Dissabte 28 de novembre tindrà lloc a Oliva una concentració ciutadana per reivindicar el Tren Gandia-Oliva-Dénia. Serà al Parc de l’Estació, a partir de les 12 hores.

La iniciativa va sorgir del BLOC i ha estat recolzada per tots els partits polítics d’Oliva, de manera que s’ha convocat des del mateix Ajuntament. Està plantejada com una jornada reivindicativa, amb una sèrie d’activitats com un mosaic humà gegant, una globotada amb milers de bufes, xarangues…, i la lectura d’un manifest per Francisco Brines, fill predilecte d’Oliva.

A principis de 2010 està prevista una reunió entre la Generalitat Valenciana i l’Estat Espanyol per tractar la planificació i el finançament de tota una sèrie d’infraestructures ferroviàries i plans de rodalies, tot sent esta l’última oportunitat d’aconseguir la connexió ferroviària entre La Safor-Valldigna i La Marina Alta, en un termini relativament proper. Per tant, ara toca alçar la veu i fer pressió davant les administracions competents.

És per això que des d’Oliva, ens agradaria comptar amb el vostre recolzament i demanem que feu un esforç per assistir.

Gràcies i fins dissabte.


Atentament,

David González
Portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Oliva

1 comentari:

  1. Segon aniversari de Marisabel Dimissió ja, www.antella.tk. Des de un xicotet racó del nostre estimat país demanem justícia i dignitat. Ajuda'ns a difondre el nostre projecte.

    www.antella.tk

    ResponElimina